Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/eenheerlijkei.nl/httpdocs/templates/template4/functions.php on line 194
   

OVER ONS

   

Wij zijn Jan , Thea en Tim van Gestel, wij vormen samen Van Gestel van Buren VOF.

Jan en Thea verzorgen samen de kippen, Tim doet momenteel installatiewerk in de agrarische sector als zzp er in de breedste zin van het woord, in het weekend doen we het werk samen.

Wij proberen een zo duurzaam mogelijk scharrelei door onze scharrelkippen te laten leggen, hier proberen wij zoveel mogelijk op diervriendelijkheid te letten en dit te combineren met een zo groot mogelijke voedselveiligheid, ook proberen wij de transportkilometers zoveel mogelijk te beperken. Daarom leveren wij onze scharreleieren aan een afnemer die ze in het binnenland afzet.

De mais , tarwe en kalksteentjes, proberen we zo dicht mogelijk in de buurt in te kopen als het kan. De mest van onze kippen leveren we aan BMC Moerdijk, hier wordt de mest omgezet in duurzame energie, het restproduct dat overblijft gaat naar de kunstmestindustrie.

 

  

 

 

   INTERESSANTE LINKS witte lijn    WANDEL EN FIETSROUTES witte lijn EEN HEERLIJK EI

   Legvolière systeem >

   Blij met een ei >  
   

   Wandelroutes De Kempen >

   Fietsroutes De Kempen >

Van Gestel van Buren VOF
Heikant 19A
5087 TA Diessen
Tel:013-5042301
Mobiel:06-22217781
Email: info@eenheerlijkei.nl 
KVK:17229104
KIP nummer 43420